GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

Dell WD19DCS Performance Dock USB-C - EU

Varenummer: 210457
Produsent: DELL
Originalnummer:DELL-WD19DCS
EAN-nummer: 5397184514009
Vekt:1000 gram

Antall på lager:102 stk
Sendes om:2-3 dager

3 127,-

3 909,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Øk PC-ytelsen med opptil 210 W med verdens kraftigste og første modulære, doble USB-C-dokk, med en framtidsklar design.

WD19DCS er en forenklet versjon av WD19DC uten 3,5 mm-porter.

Styrk tilkoblingen

Strøm gjennom hele dagen: Med Dell ExpressCharge™ kan du lade systemet opptil 80 % i løpet av en timei, slik at du kan jobbe effektivt hele dagen.

Tilpass etter arbeidsoppgaver: Velg om du vil bruke enkel USB-C-kabel eller dobbel USB-C-funksjonalitet, en funksjon som er kompatibel med Precision 7000-arbeidsstasjoner. Med avtakbare magnetiske USB-C-kableri er det enkelt å få den fleksibiliteten du trenger.

Rask lading: Tredoble strømtilførselen og lad opp enda raskere med en dokkingstasjon som leverer opptil 210 W strømi med doble USB-C-kontakter.

Bygd for fremtiden

Bland og miks: Oppgrader i takt med behovene med vår kraftigste og mest pålitelige dokkingstasjon. Den fremtidsrettede utformingen gjør det lett å bytte ut moduler hvis du trenger å gjøre utskiftninger i felten eller oppgradere systemer.

Gode tilkoblingsmuligheter: Dobbel USB-C-tilkobling gjør det enklere enn noensinne å levere strøm, data, lyd og video og koble til eksterne enheter, uansett hvilket system du bruker. Og med støtte for opptil fire skjermer, inkludert én 5K-skjerm og to 4K-skjermeri, kan du koble til alt du trenger.

Ryddig og ledningsfritt: Hold arbeidsplassen ryddig ved å montere dokkingstasjonen bak skjermen eller under skrivebordet med et VESA-feste (tilleggsutstyr). Det er sikkert og fleksibelt med en innebygd kabel på 0,8 meter.

Informasjon på et blunk: Med datahastigheter på opptil 10 Gb/s kan du jobbe med alle enhetene dine tilkoblet.

Skap en effektiv arbeidsplass

Smidig og funksjonell: Arbeid uten avbrudd med én enkelt fastvare på våre mest administrerbare dokkingstasjoner noensinne. Med Dell Client Command programserie og Microsoft System Center konfigurasjonsbehandling kan du i tillegg oppdatere fastvaren raskt og enkelt uten å måtte starte dokkingstasjonen på nytt.

Sikre administrasjonsmuligheter: Hold informasjonen trygg med tilgang via MAC-adresse og mulighet for ekstern deaktivering av porter. Med funksjoner som PXE-oppstart, Wake-on-LAN og mer, er det enklere enn noensinne å være produktiv samtidig som du administrerer dokkingstasjonen.

Porter og spor:
1. USB-C 3.1 2. gen.
2. USB-A 3.1 1. gen. med PowerShare
3. DisplayPort 1.4
4. HDMI 2.0b
5. Multifunksjonell USB-C DisplayPort
6. Dobbel USB-A 3.1 1. gen.
7. Gigabit Ethernet RJ45
8. Strøminngang

Høyde (cm)6.2
Bredde (cm)30
Dybde (cm)31.5
MerkeDell
ProduktkategoriDokkingstasjoner
Kollistørrelse1
Egenvekt (kg)0,41
Produsentens garanti12 måneder - Bring-In Warranty