GRATIS FRAKT!

Gratis frakt for ordre som kan sendes som Pakke i postkassen med vareverdi over 400,- og ordre som kan sendes med MyPack med vareverdi over 1 750,-. Gebyr kr. 0

Om Tonerweb

Hva er verveprogrammet?

Ved å tipse dine venner og kjente om tonerweb.no får de rabatt samtidig som du får gavekort du kan bruke på Tonerweb. Rabattkoden du kan dele med andre er ditt eget kundenr. Send ut ditt kundenr til venner og kjente for å gi de rabatt på sin handel hos oss!

Bedrifter du verver får 250 kr i rabatt på ordren, mens privatpersoner og husholdninger får en rabatt på 100 kr på sin første bestilling. Vi gir deg 100 kr for hver bedrift og 50 kr for hver privatperson som benytter seg av ditt rabattnummer.

Ditt opptjente beløp kan du bruke til å handle varer for på tonerweb.no. Beløpet trekkes automatisk fra i kassen. Er du usikker på hva som er din rabattkode, ta kontakt med kundeservice.

Det tildeles ikke vervebonus for nye kunder i samme husstand. Vi forbeholder oss retten til å trekke eller justere rabatt/provisjon/gavekort i ettertid. Er du usikker på noe, ta kontakt med kundeservice.

Del ut ditt rabattnummer på facebook og på epost.