GRATIS FRAKT!

Gratis frakt for ordre som kan sendes som brevpost med vareverdi over 400,- og ordre som kan sendes med MyPack med vareverdi over 1 750,-. Gebyr kr. 0

Om Tonerweb

Vilkår for kjøp hos Tonerweb

Frakt

Gratis frakt for ordre som kan sendes som brevpost med vareverdi over 400,- og ordre som kan sendes med MyPack med vareverdi over 1 750,-
Ved salg til Svalbard/Spitsbergen, norsk kontinentalsokkel eller andre fjernliggende norske landområder legges det ikke til norsk mva.
300 Kr. pr forsendelse i ekstra tillegg på transportkostnad ved pakkepost til Svalbard.

Leveringstid

Varer på lokallager sendes innen 1 arbeidsdag. Fjernlager sendes innen 2-3 arbeidsdager.
Bestillingsvarer: Leveringstid kan ikke garanteres. Angreretten gjelder ikke for bestillingsvarer.

Betaling

Hos oss kan du betale med kort, forhåndsbetale med bankoverføring, eller mot faktura. Faktura betales 10 dager etter levering for private, 14 dager for bedriftskunder, eller 30 dager for offentlige kunder. Vi forbeholder oss retten til å ta kredittsjekk ved salg mot faktura.

Kortbetaling

Hos oss kan du betale med Visa eller Mastercard. Vi behandler alle personlige opplysninger konfidensielt. Dine kort-data gjøres ikke tilgjengelige for andre enn kortselskapet/kortprosessør. Vi har ikke kjennskap til din kortinformasjon.

Forskuddsbetal mot faktura

Velger du dette alternativet kan du betale via din nettbank, og varene sendes med en gang vi mottar din innbetaling. Veiledning og betalingsinformasjon får du når du fullfører handelen. Du kan også laste ned og skrive ut en giro fra ditt kundeområde.

Betalingsbetingelser mot faktura for bedrifter

Organisasjonsnummer må oppgis under registrering for at kreditt skal komme opp som betalingsalternativ. Nye kunder får en kreditt på NOK 4000,-. Ønskes høyere beløp, kontakt kundeservice. Betalingsfrist 14 dager (offentlige etater 30 dager). Faktura sendes som standard ut som epost til kunder, men kan mot et fakturagebyr sendes i posten. Ved purring påløper purregebyr og forsinkelsesrenter iflg. norsk lov.

Priser og produktinformasjon

Tonerweb tar forbehold om eventuelle prisfeil i nettbutikken og i annonser. Tonerweb tar forbehold at bilder på websidene kan variere fra den varen man får. Vi tar også forbehold om feil i produktinformasjonen på Internett og i annonser.

Personopplysninger

Vi følger Datatilsynets lov om personopplysninger, for at du skal føle deg trygg på at vi lagrer disse på forsvarlig vis. Ved kjøp hos Tonerweb samtykker du i at personopplysningsansvarlig person hos oss behandler og oppbevarer dine personopplysninger.

Aldersgrense

Vi kan dessverre ikke selge til personer under 18 år.

Varelevering

Varelevering skjer med Postens Servicepakke, Postens brev eller likeverdig speditør avhengig av ordreverdi og kundestatus. Varen regnes som overlevert og er i kundens besittelse ved utsendingstidspunktet og leveres i henhold til kundens ønskemål med brev eller pakke fra Tonerwebs lager. Kunden bærer risikoen for forsvunnet forsendelse ved brevforsendelse. Tonerweb bærer risikoen ved forsvunnet forsendelse ved pakkesending. Ved pakkesending til privatpersoner anvendes tjenesten Postpakke og ved pakkesending til bedriftskunder anvendes tjenesten Bedriftspakke eller tilsvarende tjenester.

Reklamasjon

Du har full returrett innen 30 dager fra vår leveringsdato. Varen må være ubrukt og i uåpnet originalemballasje. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jfr. angrerettloven §15, første ledd).

Godkjent retur krever at du sender en e-post til kundeservice for å motta returskjema som må fylles ut. Oppgi fakturanummer/ordrenummer samt grunnen til at du ønsker å returnere varene.

Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side (jf. Angrerettloven § 12 punkt a).

Garanti

Tonerweb.no garanterer at varene fungerer på tilfredsstillende måte. Dersom varene ikke fungerer tilfredsstillende, erstatter Tonerweb.no varen med tilsvarende produkt.

Transportskader

Tonerweb tar ansvar for alle transportskader som oppstår mellom vårt lager og kunden. Oppdager du transportskader ved mottakelse av varene, ta umiddelbart kontakt med Posten. Dersom ikke Posten tar på seg ansvaret for skadene, kontakt vår kundeservice.

Falske bestillinger

Alle falske bestillinger blir anmeldt til politiet.

Uavhentede bestillinger

Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gebyr for uavhentet vare. Pålydende kr. 50,- eks.mva. for brevpost. Pålydende kr 150,- eks mva. for Servicepakke/Bedrift Dør-Dør.

Salgspant

Tonerweb har salgspant i de solgte varer som sikkerhet for utestående krav, med tillegg av renter og omkostninger, jmf. pantelovens §3-14 flg. Varer solgt på kreditt med salgspant kan ikke videreselges før varene i sin helhet er betalt, med mindre annet er avtalt skriftlig før varene overleveres.

Forbehold

Vi tar forbehold om at produkter kan ha fått oppført feil bilde. Dersom pris på en vare er betydelig lavere, skyldes dette en feil og Tonerweb kan heve/trekke tilbake kjøpet.
Vi tar forbehold om at oppgitt lagerstatus kan være feil. Dersom bestilt vare er utgått fra vår leverandør blir ordren kansellert og beløpet tilbakebetalt.

Rabattkode

Rabattkode kan ikke brukes sammen med andre rabattkoder eller gratis varer på Tonerweb.no.
Kun en rabattkode / Gratisvarer pr ordre /kunde pr. 30 dager.
Det tildeles ikke vervebonus for nye kunder som har samme gateadresse som deg selv. Rabattkoden er ment til bruk for nye kunder. Vi forbeholder oss retten til å trekke eller justere rabatt/provisjon/gavekort i ettertid.