GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

Om Tonerweb

Vanlige spørsmål

Her er en samling med spørsmål vi ofte mottar fra kunder. Har du andre spørsmål, ta kontakt med kundeservice og vi vil svare deg raskt.

Hvordan fungerer tilbudet om gratis blekkpatron til nye kunder?

Varene som er gratis for nye kunder er merket med kr 0,- i nettbutikken. Dette har vi til de fleste Epson og Canon-skrivere. Klikk deg frem i menyen på venstre siden til du kommer til din printer og trykk på denne. Varene øverst på denne siden er kompatible produkter. Dersom det er gratis blekk her vil det stå oppført "Velkomstgave! 1 stk per kunde!" og pris "kr. 0"

Har vi ikke gratis blekk til din maskin kan du benytte deg av tilbudet om en pakke gratis A4-printerpapir eller A6-fotopapir til din bestilling. Disse blir ikke lagt med i bestilling automatisk, men du kan legge de inn selv. Blekk til kr 0,- gjelder kun for nye kunder. Gratis fotopapir gjelder en gang per bestilling.

Skal jeg velge originale eller uoriginale (kompatible) patroner?

Det er opp til deg. Det er ingenting som er bedre enn de originale. Men de uoriginale er også bra. Tonerweb selger omtrent like mye av uoriginale som originale. Velger du uoriginale er dette langt rimeligere enn originale. Ulempen er at utskriftskvaliteten ikke er 100% lik som original. Men printer du ut mye så er det absolutt å anbefale å prøve en. Vi har til og med fotografer som kjøper uoriginal for å fremkalle bilder.

De uoriginale blekkpatronene virker ikke?

I nettbutikken selger vi både originale uoriginale patroner. De uoriginale fungerer greit, men det hender at chippen ikke er nullstilt og at det kommer feilmelding/beskjed om tomt for blekk/toner i skriver, tiltross for at du akkurat har byttet til ny patron.

Prøv dette først: Ta ut blekk/toner fra skriver. Slå av skriver. Koble skriveren fra PC. Vent i 5 min, koble til PC og skriver. Sett i blekk/toner i skriveren. Slå på strømmen.

Jeg har fått en rabattkode, hvor skriver jeg inn denne?

Rabattkoden fylles inn nederst på ordresiden, der hvor du velger forsendelse- og betalingsalternativ.
Nederst på denne siden skriver du inn rabattkoden.

Man kan ikke benytte flere rabattkoder på en ordre og man kan heller ikke kombinere gratisvarer, kampanje og rabattkoder på samme ordre.

Har jeg returrett?

Du har full returrett innen 30 dager fra vår leveringsdato. Varen må være ubrukt og i uåpnet originalemballasje. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jfr. angrerettloven §15, første ledd).

Returnerer du en vare som likevel er blitt åpnet og hvor originalforpakningen er blitt skadet må du dekke kostnadene for ny emballasje samt andre mangler. Tonerweb kan kreve at du erstatter verdireduksjon som følge av forbrukerens håndtering av varene.

Godkjent retur krever at du sender en e-post til kundeservice for å motta returinstruksjoner. Oppgi fakturanummer samt grunnen til at du ønsker å returnere varene. Vent på instruksjoner fra kundeservice før du sender varene. Bestillingsvare kan ikke angres/kanselleres/avbestilles etter ordrebekreftelse.

Hvor mye koster frakt for min bestilling?

Gratis frakt

Gjelder ordre som kan sendes som Pakke i postkassen med vareverdi over320,- eks mva, og ordre som kan sendes med MyPack med vareverdi over1 400,- eks mva.

Gratis varer

Man kan ikke kombinere gratisvarer, kampanje og rabattkoder på samme ordre.
Gratis varer må legges inn manuelt for å komme med på ordren.
Det er ofte forskjellige gratis varer å velge mellom, se dette blir da ikke lagt inn automatisk.
Vi kan gjør dette på følgende måter:

  1. Vi kan sende deg en stk, mot at du betaler frakt på 40,- eks mva.
  2. Neste gang du skal bestille så sender du oss en epost. Og ber oss å legge til 1 stk.

Hvor finner jeg faktura?

Faktura er tilgjengelig på dine kontosider (Min side). Logg inn, gå til ordreoversikt, velg riktig ordre og trykk knappen "Faktura" nederst på siden.

Hvordan velger jeg riktig blekkpatron?

Det er veldig enkelt å finne ut hvilken blekkpatron / toner som går til din skriver. Bare velg skrivermerket ditt på venstre siden i menyen, deretter klikker du på skrivermodellen din i oversikten. Da får du listet opp produktene som finnes til din skriver. Klikk på de produktene du vil kjøpe, og disse legges automatisk i handlekurven. Trenger du hjelp kan du sende epost til kundeservice og oppgi navnet på printeren din. Du kan også ringe oss for hjelp: 400 22 111.

Hva er en trommel for laserskrivere?

I noen laserskrivere finnes det en trommel. Den har til oppgave å overføre toner fra tonerkassetten til papiret. Trommelen slutter å virke etter en stund. Da må den skiftes ut. Andre skrivere bruker imidlertid tonerkassetter med innebygd trommel. Da er det naturligvis ikke nødvendig å skifte ut en separat trommel. Fargelaserskrivere bruker fire tromler, en for hver farge. Avhengig av merke og modell har hver trommel en levetid på mellom 3000 og 100 000 utskrifter.

EE-avfall

Tonerweb.no søker også i alt sitt salgs- og informasjonsmateriell å informere om at EE-avfall ikke skal kastes sammen med annet avfall.

Tonerweb.no ansvar som forhandler i forhold til Avfallsforskriftens Kapittel 1.Kasserte elektriske og elektroniske produkter

Tonerweb.no tar i mot EE-avfall som er husholdningsavfall og næringsavfall vederlagsfritt ved nykjøp av tilsvarende mengde EE-produkter.

Mottaksplikten er begrenset til tilsvarende produkter som Tonerweb.no omsetter eller tidligere har omsatt, men er ikke begrenset til merke eller fabrikat. Med tilsvarende produkter menes produkter som tilhører samme produktspekter og har samme funksjon som de som selges på innleveringstidspunktet. Mottaksplikten gjelder uavhengig av salgsvolum eller salgsperiode, og i ett år etter at siste tilsvarende EE-produkt er solgt.

Forskriften presiserer at når EE-produkter omsettes og/eller leveres utenfor butikklokale som ved netthandel, skal Tonerweb.no etter norsk lovgivning etablere et effektivt system for forsendelse og mottak av tilsvarende mengder EE-avfall. Tonerweb.no benytter seg av RENAS avtale med sine 14 mottaksanlegg i hele landet. Du kan også sende EE-avfall til tonerweb.no eller levere dette tonerweb.no sitt pickup point vederlagsfritt.

tonerweb.no sørger for at EE-avfallet ikke innebære fare for forurensning eller skade på mennesker eller dyr. Muligheten for ombruk, gjenvinning og utsortering av komponenter i EE-avfallet blir heller ikke redusert.

tonerweb.no sørger for å oppbevare alt mottatt EE-avfall til det blir hentet av RENAS avtale med mottaksannlegg. RENAS sørger for miljøsanering og gjenvinning av alt EE-avfall som samles inn i hele Norge. Over 90 prosent av alt EE-avfall samlet inn gjenvinnes – altså brukes på nytt. For mer informasjon om RENAS se www.renas.no. Lenke til Avfallsforskriften som regulerer forpliktelsene tonerweb.no har finner du her . WEEE Directive som er den europeiske lovgivningen om kassert elektronikk finner du her

Alt som har/trenger et batteri eller en stikk-kontakt for å fungere, skal når det kasseres, leveres inn til miljøsanering og gjenvinning.