post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

17' Premium Canvas Satin Roll 350g 12,2m

Varenummer: 5424
Produsent: Epson
Originalnummer:C13S041846
EAN-nummer: 0010343849433
Vekt:3.50 kg

Antall på lager:0 stk
Lagerdato: 14 dager

1 302,-

1 628,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:

Bestillingsvare - Leveringstid 4-8 uker. Produktet kan ikke bli returnert eller kansellert etter ordrebekreftelse. Leveringstid kan ikke garanteres. Angreretten gjelder ikke for denne varen.

Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

17" Premium Satin Canvas rull 350g, 12,2m

  • Syrefri
  • Strukturert
  • Halvmatt

Polyester/bomullsblanding med en fantastisk struktur som fremhever kunstnernes arbeid på en blank overflate. Den er strekkbar og dermed perfekt egnet til innramming, er vanntett og har ekstremt lang levetid og er stoffet som har den høyeste oppløsningen.

Enten det er fotoportrett eller kunstgjengivelse, gjør Premium Canvas Satin alle profesjonelle med høye krav fornøyd. Det gir best mulig bildekvalitet og er samtidig et medium for økt kreativitet. Dette fantastiske stoffet av hard kvalitet består av en motstandsdyktig blanding av 65% polyester og 35% bomull, som er perfekt for reproduksjon av foto og kunst. Den har et belegg med høy oppløsning som er fleksibel uten å strekke seg og en fin struktur som gir et ekte kunstnerisk utseende og stabilitet. 

Sammen med fantastisk fargegjengivelse gir Premium Satin-lerret en høyglanset overflate, er også hurtigtørkende og vanntett og passer i mange forskjellige områder som krever høyest mulig bildekvalitet og veldig lange visningstider. 

Fordi alle fargestoffer, pigmenter og papir endres over tid, kan Epson ikke garantere at fargen ikke falmer. Epsons ansvar for mangler i produksjon og emballasje er begrenset til kostnadene ved å erstatte dette produktet. De tekniske spesifikasjonene kan endres uten varsel.

Dette papiret er sertifisert for Digigraphie og testet av uavhengige laboratorier for å sikre stabile utskrifter over tid.

Premium Satin Canvas-rull er kompatibel med de fleste Epson-skrivere. Hvis den passer til skriveren din, kan du se i håndboken eller kontakte oss.

Høyde (cm)12.5
Bredde (cm)12.7
Dybde (cm)45.1
MerkeEpson
ProduktkategoriFotopapir, andre formater