post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

24'' Premium Canvas Satin Roll 350g 12,2m

Varenummer: 5423
Produsent: Epson
Originalnummer:C13S041847
EAN-nummer: 0010343849440
Vekt:4.00 kg

Antall på lager:5 stk
Sendes om: 2-3 dager

1 799,-

2 249,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

PremierArtsTM vanntett lerretrulle, 24" x 12,2 m, 350 g/m²

  • Syrefri
  • Ligninfritt
  • Stort utvalg av farger
  • Halvblank overflate 

Polyester/bomullsblanding med en fantastisk struktur som fremhever kunstnernes arbeid på en blank overflate. Den er strekkbar og er derfor perfekt egnet for innramming, er vanntett og har ekstremt lang levetid og er stoffet som har den høyeste oppløsningen.

Enten det er et fotoportrett eller reproduksjon av kunst, gjør Premium Canvas Satin alle profesjonelle med høye krav fornøyd. Det gir best mulig bildekvalitet og er samtidig et medium for økt kreativitet. Dette fantastiske stoffet i hard kvalitet består av en motstandsdyktig blanding av 65% polyester og 35% bomull, som er perfekt for reproduksjon av bilder og kunst. 

Den har et belegg med høy oppløsning som er fleksibel uten å strekke seg og en fin struktur som gir et ekte kunstnerisk utseende og stabilitet.

Sammen med fantastisk fargegjengivelse gir Premium Satinlerret en høyglanset overflate, er også hurtigtørkende og vanntett og passer inn i mange forskjellige områder som krever høyest mulig bildekvalitet og veldig lange visningstider.

Fordi alle fargestoffer, pigmenter og papir endres over tid, kan Epson ikke garantere at fargen ikke falmer. Epsons ansvar for mangler i produksjon og emballasje er begrenset til kostnadene ved å erstatte dette produktet. De tekniske spesifikasjonene kan endres uten varsel.

Dette papiret er sertifisert for Digigraphie og testet av uavhengige laboratorier for å sikre stabile utskrifter over tid. 

Høyde (cm)12.5
Bredde (cm)12.7
Dybde (cm)62.9
MerkeEpson
ProduktkategoriStorformatpapir
Kollistørrelse1
Egenvekt (kg)0,94