GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

EPSON 17" Water Resistant Matte Canvas 375g, 12m

Varenummer: 5087
Produsent: Epson
Originalnummer:C13S042013
EAN-nummer: 0103438579268
Vekt:3.00 kg

Antall på lager:0 stk
Lagerdato: 30.07.2024

1 207,-

1 509,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:

Bestillingsvare - Leveringstid 4-8 uker. Produktet kan ikke bli returnert eller kansellert etter ordrebekreftelse. Leveringstid kan ikke garanteres. Angreretten gjelder ikke for denne varen.

Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

17" Water Resistant Matt Canvas 375g, 12m

  • Syrefri

En polyester/bomullsblanding med fantastisk strukturering for et ekte kunstnerisk uttrykk med en matt overflate. Dette papiret er strekkbart og er derfor egnet for innramming, er vanntett, holder veldig lenge og har veldig høy oppløsning.

Uansett om det er fotoportrett eller reproduksjon av kunst, gjør Epsons vanntette lerret alle profesjonelle med høye krav fornøyd og tilbyr best mulig bildekvalitet og er samtidig et medium for økt kreativitet. Dette fantastiske stoffet i hard kvalitet består av en motstandsdyktig blanding av 65% polyester og 35% bomull og er perfekt for foto- og kunstgjengivelse. Den har et høyoppløselig belegg som er fleksibelt uten å strekke og en fin struktur for et ekte kunstnerisk utseende og stabilitet. 

I kombinasjon med den fantastiske fargegjengivelsen, tilbyr Water Resistant Matte Canvas en matt, vanntett, hurtigtørkende overflate som kan brukes i mange forskjellige områder som krever optimal bildekvalitet og utskrifter med lang levetid. Fordi alle fargestoffer, pigmenter og papir endres over tid, kan Epson ikke garantere at dette produktet ikke vil endre farge eller falme. Epsons ansvar for mangler i produksjon og emballasje er begrenset til kostnadene ved å erstatte dette produktet. De tekniske spesifikasjonene kan endres uten varsel. Dette papiret er sertifisert for digigrafi og testet av uavhengige laboratorier for å sikre stabile utskrifter over tid. En komplett liste over sertifiserte papirer er tilgjengelig her (www.digigraphie.com).

Vannbestandig matt lerret er kompatibel med de fleste Epson-skrivere. Hvis den passer til skriveren din, kan du se i håndboken eller kontakte oss.

Høyde (cm)487.00
Bredde (cm)126.00
Dybde (cm)126.00
Produsentens garanti24 måneder - Bring-In Warranty