post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

Hombli Smart Christmas Lights

Varenummer: 231649
Produsent: Hombli
Originalnummer:HBCL-0100
EAN-nummer: 8721022290294
Vekt:430 gram

Antall på lager:0 stk
Lagerdato: 04.12.2023

330,-

413,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:

Bestillingsvare - Produktet kan ikke bli returnert eller kansellert etter ordrebekreftelse. Leveringstid kan ikke garanteres. Angreretten gjelder ikke for denne varen.

Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Forsterk juleopplevelsen din med de fortryllende Hombli Smart Christmas Lights.
Hombli julelys er en fryd for øynene og legger det lille ekstra til juletreet ditt. Gå for blinkende små stjerner eller en varm glød - du har kontroll over showet. Du kan til og med bestemme at lysene skal følge med dine favorittsanger for å fordype deg i den festlige stemningen.

Seks vakre, justerbare effekter
Utforsk seks forskjellige alternativer, alle tilpassbare ved hjelp av hastighets- og dimmerfunksjonene, slik at du kan tilpasse belysningen til dine nøyaktige preferanser. Uansett når eller hvor du bestemmer deg for å bruke Hombli Smart Christmas Lights, tilpasser de seg problemfritt til dine ønsker.

Massevis å pynte (treet) med
Med en generøs lengde på 20 meter og 200 LED-lys har du mer enn nok lys til å pynte juletreet ditt vakkert.

Allsidig for innendørs og utendørs bruk
Hombli Smart Christmas Lights er egnet for både innendørs og utendørs bruk. Med en IP44-klassifisering kan du være trygg på at de vil fungere pålitelig og sikkert, uansett hvor du velger å plassere dem.

Kontroller showet gjennom Hombli-appen
Koble Hombli Smart Christmas Lights til appen for å låse opp en rekke alternativer for å skape en fortryllende visning. Lag intelligente scenarier som responderer på værforhold og reagerer på inndata fra andre Hombli Smart Home-produkter, for eksempel bevegelsessensorer.

Smart og enkel planlegging
For de som setter pris på enkelhet i å skape skjønnhet og atmosfære, har du muligheten til å sette praktiske tidsplaner slik at lysene automatisk slås av og på til bestemte tider eller følger den naturlige rytmen til solnedgang og soloppgang.

Stemmeaktivert bekvemmelighet
Kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant, responderer Hombli Smart Christmas Lights på stemmekommandoene dine når du er hjemme.

Ditt personvern er viktig
Du kan være trygg på at dataene dine er sikre. Hjemmehørende på Amazons sikre servere i Frankfurt, Tyskland, opprettholder vi strenge personvernstandarder som samsvarer med GDPR-direktivet, og sikrer den størst mulige beskyttelsen av dataene dine til enhver tid. Ditt personvern er vår prioritet.

Hva er i esken?

  • Hombli Smart Christmas Lights (lysrekke)
  • Hombli Smart Christmas Lights 24V EU-adapter
  • Raskstartguide
Høyde (cm)17
Bredde (cm)10
Dybde (cm)9
MerkeHombli
ProduktkategoriSmarte lyspærer, Innendørs belysning