post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

NENO Oppbevaringsvesker 20Pcs

Varenummer: 229272
Produsent: NENO
Originalnummer:NEN-BAB-BT004
EAN-nummer: 5902479672731
Vekt:220 gram

Antall på lager:93 stk
Sendes om: 2-3 dager

157,-

196,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Lagre, spar og varm brystmelk Hygienisk med oppbevaringspose fra Neno - Sikker skrukork og adapter for brystpumpe og tåteflaske

  • Oppbevaring i kjøl/frys og oppvarming
  • Kan brukes direkte med Nenos brystpumper og tåteflasker
  • Slitesterk med sikker skrukork
  • Pakke med 20 poser og adapter
  • BPA-fri

Disse posene er for praktisk og hygienisk oppbevaring av pumpet morsmelk. De er ypperlige å oppbevare i både kjøleskap og fryser og det er også mulig å varme morsmelken direkte i posen. Designet gjør at de kan stå oppreist under bruk og legges flatt for å spare plass under lagring.

Posene kommer med en praktisk adapter, som gjør at de kan kobles direkte til Nenos brystpumper. Funksjonen er jevn, tidsbesparende og fremfor alt hygienisk da morsmelk ikke flyttes mellom ulike beholdere. Adapteren passer også sammen med Nenos tåteflasker slik at lokket med smokken din kan kobles direkte til posen. Praktisk og plassbesparende når du er ute på farten.

Oppbevaringsposene er laget av sikker plast av høy kvalitet og lukkes med skrukork for å eliminere risikoen for lekkasje og forurensning. De har en tydelig dimensjon og sted for datering og markering. Pakken inneholder 20 oppbevaringsposer og en adapter og akkurat som alle Nenos produkter er de helt fri for BPA. 

Høyde (cm)190.00
Bredde (cm)145.00
Dybde (cm)75.00