post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

MANFROTTO Move Quick Release Catcher Small

Varenummer: 229632
Produsent: MANFROTTO
Originalnummer:MVAQR
EAN-nummer: 8024221721539
Vekt:290 gram

Antall på lager:80 stk
Sendes om: 2-3 dager

1 323,-

1 654,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Manfrotto MOVE hurtigkoblingssystem, base + plate - Flytt kamera og kamerahode raskt mellom stativ, glidebryter, Gimboom og Gimbal

  • Bare trykk for å låse systemet og nyt 360° frihet
  • X LOCK-system for å sikre maksimal stivhet
  • Unik full kompatibilitet takket være universalfester
  • Lett og sterk ramme holder opptil 20 kg
  • Laget av hardanodisert, bearbeidet aluminium 

MOVE er det første hurtigkoblingssystemet som hjelper deg å øke hastigheten på settene og enkelt gjøre endringer.

Den er designet for å redusere nedetid når du bytter mellom stativer, bevegelseskontrollutstyr og stabilisatorer i raske, kreative miljøer.

Kjernen i dette revolusjonerende systemet er en flat base og et flatt sett som skaper en universell forbindelse.

Den flate basen har en diameter på 60 mm og er montert på en standard 3/8”-gjenget hann, er svært allsidig og fungerer med ulike støttekombinasjoner (stativ, glider, enkeltbenstativ, etc.). 

Platen leveres med en standard 3/8 "og 1/4" toppmonteringsskrue for å sikre enkel tilkobling med et bredt spekter av produkter. Den har også en antirotasjonspinne for sikker og sikker drift i alle opptakskonfigurasjoner og en 1/4" adapter.

Ved å legge til basene til de ulike støttene og platen til kamerasystemene, kan brukere raskt endre utstyret fra ett oppsett til et annet uten å måtte skru på og skru av forskjellige plater på plass.

MOVE er laget av hard anodisert, bearbeidet aluminium, så den er sterk nok til å håndtere en imponerende nyttelastkapasitet på opptil 20 kg. Med sin slanke design og vekt på 220 gram er det også det letteste hurtigkoblingssystemet på markedet.

Manfrottos nye X LOCK-system øker stivheten til hele settet ved monteringspunktet gjennom sin intuitive roterende låsemekanisme.

MOVE er ikke en enkel universell tilkobling, men et innovativt produkt for alle som ønsker å forbedre ytelsen og det kreative spekteret samtidig som de forbedrer oppsettet eller fotograferingseffektiviteten. 

Høyde (cm)100.00
Bredde (cm)40.00
Dybde (cm)150.00