post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

TAURUS Stick Vacuum Cleaner Homeland Digital Animal Flex

Varenummer: 229375
Produsent: TAURUS
Originalnummer:948922000
EAN-nummer: 8414234489227
Vekt:3.14 kg

Antall på lager:16 stk
Sendes om: 2-3 dager

2 570,-

3 212,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Dette er den perfekte stavstøvsugeren for hjem med et kjæledyr. Meget høy sugekraft og utstyrt med Mini Turbobrush for å fjerne dyrehår fra møbeltrekk og Turbobrush All Road, en motorisert børste som passer for alle gulv.

  • Hurtiglading 3-4 timer
  • Kjøretid: opptil 55 min (ECO-modus)
  • 3 hastigheter: ECO, MIN, MAX
  • Avtakbare og vaskbare filtre
  • Turbobørste All Road motorisert børste egnet for alle overflater

Taurus Homeland Digital Animal Flex er en praktisk og funksjonell trådløs støvsuger. Den har et 180º fleksibelt rør, ideelt for å oppnå perfekt støvsuging under møbler og sofaer. Ikke gå glipp av noen hjørner takket være den høyytelses børsteløse motoren. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for kabler for å nå de vanskeligste fordypningene: Taurus Homeland trådløse håndstøvsugere gir deg maksimal rengjøring. Inkluderer en spesiell motorisert dyse for å fjerne kjæledyrets hår fra alle overflater, til og med tepper. Den roterende børsten løfter håret og lar det suges inn i støvsugeren.

Fanger smuss effektivt takket være dens 25 kPa sugekraft. Taurus Homeland håndtakstøvsugeren kan brukes på alle typer gulv: steintøy, fliser, parkett, linoleum og tepper. En moderne og funksjonell trådløs støvsuger som holder gulvet i huset ditt skinnende rent.

Dens ergonomiske design gjør at den kan oppbevares sammenfoldet, uten å ta opp mye ekstra plass, som ofte er tilfellet med andre støvsugere. Denne kraftige poseløse støvsugeren har også et avtakbart 25,9v og 2500mAh litiumbatteri, noe som gir mulighet for rask lading som varer totalt i tre til fire timer. Dens totale driftstid når 55 minutter når den brukes i MIN-modus, men kan nå 60 minutter uten motorisert tilbehør.

Den tilbyr også tre sugehastigheter, noe som gjør den til en allsidig og funksjonell trådløs stavstøvsuger. Velg mellom ECO, MIN eller MAX avhengig av dine spesifikke rengjøringsbehov ved å bruke skjermen. Sjekk også batterinivået og de forskjellige hastighetene gjennom denne skjermen.

Dette er den perfekte stavstøvsuger for hjem med et kjæledyr, spesielt de som feller mye hår. Støvsug opp alt håret på en gang takket være den motoriserte skoen som løfter håret fra alle overflater, til og med tepper eller tepper.

Den avtagbare og avtakbare Triple Advance Filtration-tanken gjør det raskt og enkelt å tømme denne støvsugeren. Den har vaskbare og avtakbare filtre for bedre produktytelse. I tillegg garanterer Turbobrush All Road motoriserte sko til denne trådløse koststøvsugeren et uslåelig resultat.

Den enkle håndteringen, takket være den optiske LED-fronten og gummihjulene, gjør det enklere enn noen gang å fjerne skitt. Den har et ergonomisk håndtak med soft touch, en parkeringsposisjon i tilfelle du må slutte å støvsuge en stund og en støtte til å henge på veggen. Si farvel til kabler og nyt Taurus Homeland Digital Animal Flex håndholdt støvsuger.

Dette kommer med: veggfeste, tilbehørsholder, ekstra langt håndtak, Mini Turbo børste for å fjerne dyrehår fra møbler og en 2 i 1 børste.

Høyde (cm)275.00
Bredde (cm)690.00
Dybde (cm)125.00