post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

X-GAMER X-Tubz Sour Cherry Twist 60porsjoner - 600g

Varenummer: 229326
Produsent: X-GAMER
Originalnummer:XG-XTU-4.0-SCT-1-A
EAN-nummer: 7340158203599
Vekt:680 gram

Antall på lager:159 stk
Sendes om: 2-3 dager

408,-

510,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

X-GAMER X-Shotz er en energidrikk i ulike smaker for E-sport som gir energi, økt utholdenhet, forbedrede reaksjoner og skarpere fokus. Tilgjengelig som 10g porsjonsforpakning og som 600g forpakning tilsvarende 60 porsjoner.

  • Energidrikk for e-sport
  • Skjerper sinnet
  • Gir raskere reaksjonstider
  • Øker energi
  • Kun 31 kcal per 500ml

Sour Cherry Twist har en fantastisk smak av kirsebær med en vri av lime som gir en herlig syrlig men frisk smak.

Sour Cherry Twist er den første smaken i Hyperbeast Collector's-utgaven, som består av totalt tre splitter nye smaker. Hyperbeast Collector's edition er en fotoserie hvor alle 3 Tubz danner et fantastisk motiv laget av en av verdens mest kjente huddesignere, Brock Hofer.

Hele denne utgivelsen har et svært begrenset opplag, så vær der fra begynnelsen og samle disse Tubz for å ha noe helt unikt på spillhyllen hjemme.

X-Gamers nye glatte, sunnere og fuktighetsgivende formel gir balansert energi, økt utholdenhet, forbedrede reaksjoner og skarpere fokus uten den fryktede ettersmaken. Smak på seieren med vår deilige blanding av dynamiske og perfekte smaker som ikke etterlater noen bitter ettersmak eller merkelige teksturer i munnen. X-Gamer er den eneste britiske og europeiske energidrikken designet og kontinuerlig utviklet unikt og eksklusivt for spillere, og leverer de svært spesifikke ytelseskravene.

X-Gamer inneholder multivitaminkomplekser som hjelper deg med å beskytte kroppen din. Nootropic Aminos skjerper sinnet og energidrikken inneholder kun 31 kalorier per porsjon.

For mer informasjon, se den nedlastbare pdf-en under produktmediefanen nedenfor.

Høyde (cm)140.00
Bredde (cm)100.00
Dybde (cm)100.00