post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

NENO Modified Milk Machine AQUA

Varenummer: 229268
Produsent: NENO
Originalnummer:NEN-MAM-UR002
EAN-nummer: 5902479672335
Vekt:1.60 kg

Antall på lager:23 stk
Sendes om: 2-3 dager

1 337,-

1 671,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Neno Aqua Melkeerstatning & Grøtkoker, Varmer & Kjøler Vann - Enkelt Vedlikehold Belyst Display for Rask Tilberedning av Melk & Grøt

  • Temperaturholder modus
  • Vannoppvarming
  • Kjøling av vann
  • Enkel nattmating
  • Klar LCD -skjerm med berøringsfunksjon

Neno Aqua er en maskin som koker, varmer og kjøler vannet og holder en stabil vanntemperatur. Enheten er designet for å forberede og tilberede velling og melkesubstitutter.

Aqua er utstyrt med en temperaturkontrollfunksjon. Alt du trenger å gjøre er å velge temperaturholdingsfunksjonen på berøringsskjermen og deretter angi temperaturen med + og - knappene (fra 38° C til 85° C).

Produktet vårt har funksjoner for koking og oppvarming av vann. Enheten koker først vann til 100° C og varmer deretter det kokte vannet til den valgte temperaturen.

Enheten kan ikke bare varme opp vann, men også kjøle det ned. Når du trenger å raskt avkjøle vannet til en optimal temperatur for velling, er det bare å velge vannkjøling på berøringsskjermen.

Nå kan du tilberede melk til babyen din selv om natten, uten å måtte bekymre deg for å vekke familien din. Det innebygde LED-lyset hjelper deg med å lage mat selv i mørket, slik at du ikke trenger å slå på lysene. Enheten avgir blått lys for ikke å vekke babyen og hjelpe den med å sovne fredelig.

Vår melkeerstatter og vellingmaskin er designet for foreldre som verdsetter tiden sin. Takket være dette har Neno Aqua en enkel struktur uten unødvendige deler og er lett å rengjøre.

Neno Vita veier 1.1 kg og har dimensjonene 16.6 x 22.0 x 25.8 cm.

Høyde (cm)295.00
Bredde (cm)260.00
Dybde (cm)170.00