post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

TICKLESS Tick Repellent ECO Brown

Varenummer: 229226
Produsent: TICKLESS
Originalnummer:ECOH01
EAN-nummer: 5999566451423
Vekt:40 gram

Antall på lager:414 stk
Sendes om: 2-3 dager

524,-

655,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Eco flåttbeskyttelse er en forebyggende løsning, fri for kjemikalier og lukter, trygt å bruke for alle og gir minst 6 måneders beskyttelse.

  • Fri for kjemikalier og dufter
  • Trygt å bruke for alle
  • 2 m område
  • Minst 6 måneders beskyttelse
  • Vitenskapelig bevist

Tickless ECO - Den nye, enda mer miljøvennlige generasjonen av kjemisk gratis, ultralyd flåttbeskyttelse.

Flått kan forårsake mange farlige sykdommer, så vi alle ønsker å beskytte våre kjære mot disse parasittene. Hvis du vil unngå bruk av kjemikalier, urovekkende lukter eller konsistensen av flått som må brukes, ser du ut som nøye med å velge den kjemiske gratis produktfamilien.

Tickless jordvennlige øko-produkter er laget for miljøbevissthet og holdbarhet, for deg, for dine kjære og for planeten vår! Den nye produktlinjen vår er laget av biologisk nedbrytbare materialer, slik at du kan ta et lite skritt for jorden vår mens du beskytter de som er viktigst for deg!

Tickless Eco er den ideelle løsningen for å holde flått bort under friluftsaktiviteter som sport, fotturer, hagearbeid, jakt, gåing eller camping. Fest den bare til klærne dine, og enheten vil holde farlige parasitter borte i minst 6 måneder uten bruk av skadelige kjemikalier.

Enheten avgir ultralydpulser som er umerkelige for mennesker eller dyr, men som forstyrrer flått og dermed holder dem borte. Området er omtrent 2 meter. Enheten er først og fremst ment for forebyggende formål.

Høyde (cm)130.00
Bredde (cm)110.00
Dybde (cm)30.00