post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

Taurus Air Fryer Oven Digital Grill 12L

Varenummer: 229201
Produsent: TAURUS
Originalnummer:973981000
EAN-nummer: 8414234739810
Vekt:7.94 kg

Antall på lager:9 stk
Sendes om: 2-3 dager

2 010,-

2 512,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Med Taurus Air Fry Digital Grill oppnår du deilige resultater med en brøkdel av fettinnhold. Kapasitet på 12L for større porsjoner og 8 forhåndsinnstilte programmer tilbyr allsidighet når du lager mat.

  • Digital berøringsskjerm
  • Gjennomsiktig luke
  • 8 matlagingsforvalg
  • Justerbar temperatur og tid
  • Ovnslampe

Taurus Digital Air Fryer er alt du trenger for å lage sunnere. Takket være den digitale berøringsskjermen, er denne Air Fryer enkel å bruke. Den lar deg stille inn tiden mellom 0 og 60 minutter og temperaturen mellom 40 og 200 grader Celsius. Kraften til airfryeren på 1700 W sikrer raskt og til og med matlaging, mens den akustiske sommeren på slutten av matlagingen advarer deg når maten er fullført.

I tillegg gjør det varme isolerte håndtaket og glidfrie føttene det trygt å bruke. Og for økt bekvemmelighet gjør de avtagbare, oppvaskmaskinene deler det enkelt å rengjøre. Air Fryer er BPA og PFOA gratis og et sunt valg for hjemmet ditt. Den bruker også luftsystemteknologi for å lage maten med litt eller ingen olje, noe som resulterer i sunnere mat.

De åtte forhåndsinnstilte programmene lar deg lage en rekke retter, mens den digitale grilletimeren sikrer at maten blir tilberedt til perfeksjon. I tillegg vil grillens elegante design se bra ut på alle kjøkken. Det avtakbare brettet og grillen er enkelt å rengjøre, og ikke-pinne-belegget sikrer at maten ikke blir sittende fast på grillen. Hvis du er ute etter en premium airfryer med de nyeste funksjonene, er Taurus Air Fry Digital Grill et utmerket valg.

Nyt en behagelig og sunnere frityrkoker med Taurus Air Fry Digital Grill. Enten det er chips, fiskefileter eller kyllingvinger, vil denne airfryeren få favorittrettene dine til å smake enda bedre. I tillegg er det enkelt å bruke og rent, slik at du kan tilbringe mindre tid på kjøkkenet og mer tid med familien. Med sin moderne design og digitale tidtaker kan du være sikker på at hvert måltid vil være perfekt. Gjør deg klar til å nyte deilige retter uten fett og olje.

Høyde (cm)430.00
Bredde (cm)390.00
Dybde (cm)350.00