post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

UKENS TILBUD!

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

BLACK+DECKER Kjøkkenmaskin 1000W Svart

Varenummer: 229130
Produsent: BLACK+DECKER
Originalnummer:ES9130060B
EAN-nummer: 8432406130067
Vekt:7.40 kg

Antall på lager:9 stk
Sendes om: 2-3 dager

2 570,-

3 212,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Black+Decker Kjøkkenmaskin 1000W, Kraftfull, Stabil, Lett å bruke, 8 Hastigheter & Turbo - Miks, Elt & Visp med Tre lett Utskiftbare redskaper: Visp, Deigkrok & Mikserinnsats

  • Kraftig og brukervennlig kjøkkenmaskin
  • Kontroll med 8 hastigheter og turbofunksjon
  • Stille selv med maksimal hastighet
  • Gjennomsiktig sprutbeskyttelse
  • Sklisikre føtter for total stabilitet 

Black+Decker kjøkkenmaskins rustfrie skål på 5.2L har et planetsystem som kombinerer sirkulære bevegelser samtidig som bollen roteres, slik at du får de mest nøyaktige resultatene for oppskriftene dine. Takket være de 8 hastighetene og Turbo-funksjonen kan du tilpasse effekten som trengs for hver type oppskrift: lavhastighetsområdet er perfekt for tyngre deiger, middels hastigheter er designet for mye lettere deig og høye hastigheter lar deg vispe ingrediensene raskt.

Kjøkkenmaskinen fra Black+Decker har sprutbeskyttelse med påfyllingshull for å forhindre at kjøkkenet blir tilgriset under tilberedningen. Basen på kjøkkenmaskinen har sklisikre føtter for å garantere maksimal stabilitet. Den har en elegant svart design med overflatebehandling i rustfritt stål som gjør rengjøringen enklere og garanterer større holdbarhet for produktet. Tilbehøret er festet med en bajonettbeslag for å lette utskiftningen.

Denne kjøkkenmaskinen tilbyr alt du trenger for å lage dine favorittoppskrifter. Bland, elt og visp takket være de tre medfølgende verktøyene: visp, deigkrok og mikser.

Høyde (cm)390.00
Bredde (cm)440.00
Dybde (cm)260.00