post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

BLACK+DECKER Stavmixer Med Tilbehør 1500W

Varenummer: 229129
Produsent: BLACK+DECKER
Originalnummer:ES9160080B
EAN-nummer: 8432406160088
Vekt:2.21 kg

Antall på lager:16 stk
Sendes om: 2-3 dager

1 234,-

1 543,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Med Kraftfulle Black+Decker 1500W Stavmikser med 20 Hastigheter & Turbofunksjon, kan du Mikse, Vispe, Mose & Hakke Raskt & Enkelt - Alle Tilbehør Festes & Løsnes Lett

  • 20 hastighetsvelgere
  • Turbofunksjon
  • Bladdeksel med sprutsikring
  • Tåler oppvaskmaskin av foten
  • Ergonomisk design

Hakk alle typer mat, selv de tøffeste, med den utrolige kraften til den nye Black + Decker stavmikser 1500W. Den kraftige 1500 W motoren og de fire bladene i rustfritt stål kan pulverisere alle typer mat på sekunder. Lag de mest jevne, klumpfrie teksturene med maksimal letthet og på minimal tid.

Tilpass den til alle typer mattilberedninger, håndmiksen har opptil 20 hastigheter, slik at du kan forberede alt fra majones til slush. For perfekte resultater har mikseren en Turbofunksjon som lar deg produsere helt jevne teksturer med alle typer mat. I tillegg kan du bruke mikseren uten at det blir et eneste rot, ettersom lokket er spesielt designet for å forhindre sprut og foten er laget av rustfritt stål og kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Den nye Black + Decker håndmiksen er fullt utstyrt og tilbyr flere muligheter. I tillegg til å hakke mat, kan du tilberede deilige grønnsaks- og potetpuréer, takket være det spesielle mosetilbehøret, som gir jevne, klumpfrie teksturer med riktig tekstur. Den praktiske hakkbeholderen lar deg kutte løk, hvitløk, paprika og til og med is på bare et øyeblikk. For å spare kjøkkenplass, inneholder stavmikser også tilbehør for å vispe egg og fløte og tilberede myke deiger. 

Når det gjelder design av mikseren, skiller de rustfrie stålene seg ut og fremhever det moderne utseendet som passer perfekt på ethvert kjøkken. Alt tilbehør festes og løsnes fra basen med en bajonett-sidevridning, alt med maksimal brukervennlighet og sikrer trygg og langvarig bruk.

Tilbehør for å mose poteter, hakkebeholdere, visp og målekanne er inkludert.

Høyde (cm)235.00
Bredde (cm)270.00
Dybde (cm)230.00