GRATIS FRAKT!

Gratis frakt for ordre som kan sendes som Pakke i postkassen med vareverdi over 400,- og ordre som kan sendes med MyPack med vareverdi over 1 750,-. Gebyr kr. 0

TimeMoto Cloud Plus

Varenummer: 173305
Produsent: Safescan
Originalnummer: 139-0591
EAN-nummer: 8717496336194
Vekt: 400 gram

Antall på lager: 2 stk
Sendes om: 2-3 dager

3 811,-

4 764,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
GRATIS FRAKT for ordre som kan sendes som pakke i postkassen med vareverdi over 400,- og ordre som kan sendes med Mypack med vareverdi over 1 750,-.
Gebyr kr. 0

TimeMoto Clouds kraft, skalerbarhet og fleksibilitet gjør det til den ultimate tids- og oppmøteløsningen for ethvert selskap. TimeMoto Cloud lar deg håndtere alle dine timelister, tidsplaner og rapporter fra ethvert sted, når du trenger det. Få tilgang til TimeMoto Cloud via en hvilken som helst nettleser, TimeMoto-app eller i kombinasjon med TimeMoto-terminaler. Alt fullt tilgjengelig på nettet. Du trenger ikke å installere programvare eller kjøpe servere. Du trenger ikke å betale for en oppgradering. Din TimeMoto Cloud er hele tiden oppdatert. En fleksibel og billig løsning for alle dine behov mht. oppmøte og tid, enten du har ti eller titusen ansatte. Vil du gjerne ha en skattekiste av utvidede funksjoner? TimeMoto Cloud Plus har alt. Eksempel på verktøy som systemet er utstyrt med: 24-timers planlegging av (individuelle) skift; varsling om ansattes ankomst og utgang utenfor normal arbeidstid; sporing av enkeltansattes årlige ferie og arbeidstimer; reduksjon ab overtidsbruk ved å sammenholde planer; og mer effektiv planlegging med vår spesielle feriefunksjon.
Høyde (cm)15
Bredde (cm)10.5
Dybde (cm)2
MerkeSafescan
ProduktkategoriWorkforce management tool