GRATIS FRAKT!

Gratis frakt for ordre som kan sendes som Pakke i postkassen med vareverdi over 400,- og ordre som kan sendes med MyPack med vareverdi over 1 750,-. Gebyr kr. 0

Tavlerens Legamaster For E-Screen

Bilde Tavlerens Legamaster For E-Screen

Varenummer: 170881
Produsent: Legamaster
Originalnummer: 7-121600
EAN-nummer: 8713797066020
Vekt: 38 gram

Antall på lager: 0 stk
Lagerdato: ca. 27.07.2020

386,-

483,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:

Bestillingsvare - Produktet kan ikke bli returnert eller kansellert etter ordrebekreftelse. Leveringstid kan ikke garanteres. Angreretten gjelder ikke for denne varen.

GRATIS FRAKT for ordre som kan sendes som pakke i postkassen med vareverdi over 400,- og ordre som kan sendes med Mypack med vareverdi over 1 750,-.
Gebyr kr. 0

Hold skjermen ren med disse Legamaster-skjermrengjøringsserviettene, som leveres i en praktisk oppbevaringsboks av plast.

Rengjør skjermer på bærbare og stasjonære datamaskiner samt berøringsskjermer på et øyeblikk med disse Legamaster-skjermrengjøringsklutene, som leveres i en praktisk oppbevaringsboks av plast. Disse klutene er impregnert med hurtigtørkende antibakterielt rengjøringsmiddel, som bidrar til å holde arbeidsområdet hygienisk. Fjern fingeravtrykk med disse Legamaster-skjermrengjøringsklutene, som kan trekkes ut enkeltvis.

  • Ideell for skrivebordskjermer, bærbare PC-er og smartenheter
  • Inkluderer en praktisk plastdispenser
  • Hver klut inneholder antibakterielt rengjøringsmiddel
  • Fjern fingeravtrykk, støv og skitt
  • Hver beholder inneholder 100 våtservietter