Bestill pr. telefon

KONTAKT OSS!
MAN-FRE 09-15:30

400 22 111

Ny kunde?

Få gratis blekk!

Velkomstgavene er merket med 0 kr.

TonerWeb´s nye partner!

Ny sølvpartner

hos HP i 2017

Alle type kunder, private og bedrifter kan delta i vår RABATT AVTALE!

Klikk her for å delta i rabattavtalen. Hver gang du handler får du rabatt. Rabatten varierer på type varer og vil variere hele tiden. Det er ikke en fast prosentsats. Når fakturaen er blitt betalt er rabatten du har opparbeidet blitt registrert og vil trekkes fra automatisk på neste handel.


Tonerweb.no selger billige blekkpatroner, fargepatroner og toner med stort utvalg, lave priser og rask levering. Vi har billig blekk og toner til skrivere fra omtrent alle produsenter, f. eks. HP, Canon, Lexmark, Epson og Brother. Vi tilbyr originale og kompatible blekkpatroner og toner av høy kvalitet. Hos oss er det enkelt å finne fram til riktig produkt. Velg produsent fra listen, finn din modell og produktene som passer er listet opp. Finner du ikke din produsent? Velg “Vis alle merker” eller bruk søkeboksen.

Tonerweb.no fører også rekvisita for kontor og hjem. Vi har stort utvalg av støvsugerposer, papir, minnebrikker, CD/DVD-rekvisita, og kaffe- og te. Velg Tonerweb.no som din faste leverandør av blekk, toner og utstyr til kontoret eller hjemmet.