post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

X-GAMER X-Tubz Sura S Pineapple 600g

Varenummer: 229342
Produsent: X-GAMER
Originalnummer:XG-XTU-4.0-SSA-1-A
EAN-nummer: 7340158204848
Vekt:690 gram

Antall på lager:28 stk
Sendes om: 2-3 dager

408,-

510,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

X-Gamer X-Tubz S-Merke Sur Ananas er skreddersydd for å gi deg et løft av energi og fokus akkurat når du trenger det mest.

  • Uslåelig smaksopplevelse
  • Perfekt kombinasjon av smak og energi
  • Pakket i en praktisk krukke som er enkel å ta med seg
  • Gir deg den ekstra energien du trenger for å prestere på toppnivå
  • Øyeblikkelig energiøkning

X-Gamer Sur Ananas Energidrikk! Denne forfriskende drikken kombinerer den intense syren med den tropiske smaken av ananas for å skape en uslåelig smaksopplevelse som får smaksløkene til å danse av glede.

X-Gamer S Sur Ananas er skreddersydd for å gi deg et løft av energi og fokus akkurat når du trenger det mest. Med sin nøye formulerte formel og høykvalitets ingredienser gir denne energidrikken deg den perfekte kombinasjonen av smak og energi for å takle lange arbeidsdager, intens trening eller bare for å holde deg i gang under en travel livsstil.

Denne energidrikken er pakket i en praktisk boks som er enkel å ta med seg overalt. Enten du trenger et kick om morgenen, på ettermiddagen eller før en lang natt, er X-Gamer S Sur Ananas alltid klar til å gi deg den ekstra energien du trenger for å yte på topp.

X-Gamer har alltid forsøkt å tilby produkter av høy kvalitet og X-Gamer S Sur Ananas er intet unntak. Med sin spennende smak og energigivende egenskaper er den den perfekte drinken for å komme deg gjennom lange dager og gi deg den nødvendige kickstarten.

Så hvorfor gå på akkord mellom smak og energi når du kan ha begge deler? Gi deg selv en smaksopplevelse utenom det vanlige med X-Gamer S Sur Ananas energidrikk og kjenn hvordan den gir deg energien og fokuset du trenger for å møte utfordringene dine med en frisk og tropisk vri.

Høyde (cm)145.00
Bredde (cm)105.00
Dybde (cm)105.00