post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

X-GAMER X-Tubz Sura S Pear 600g

Varenummer: 229339
Produsent: X-GAMER
Originalnummer:XG-XTU-4.0-SSP-1-A
EAN-nummer: 7340158204831
Vekt:680 gram

Antall på lager:14 stk
Sendes om: 2-3 dager

408,-

510,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

X-Gamer X-Tubz S-Merke Sure Pærer er designet for å gi deg en langvarig energiboost og et fantastisk smakeventyr.

  • Eksplosjon av smaker
  • Praktisk og gjenlukkbar emballasje
  • Langvarig energiboost
  • Energiprodukt av høyeste kvalitet
  • Øyeblikkelig energiøkning

X-Tubz S-Merke Sure Pærer. I samarbeid med det kjente godterimerket Candy People har X-Gamer

X-Tubz S-Merke Sure Pærer er en eksplosjon av smaker som vil ta deg til nye høyder. Den kombinerer den syrlige og fruktige smaken av pære med en lett syre for å gi deg en smaksopplevelse som er både forfriskende og intens. Du vil føle en overraskende balanse mellom sødme og syrlighet som er karakteristisk for S-Brand-godteriet.

Dette produktet er spesialdesignet for å gi deg en langvarig energiboost og et fantastisk smakeventyr. Hver X-Tubz S-Merke Sure Pærer inneholder nøye utvalgte ingredienser som gir deg energien og fokuset du trenger for å takle dine utfordringer, enten det er intens trening, lange arbeidsdager eller bare en lang, deilig spillekveld.

X-Gamer har alltid forsøkt å tilby produkter av høyeste kvalitet, og X-Tubz S-Merke Sure Pærer er intet unntak. Den kommer i en praktisk og gjenlukkbar emballasje, perfekt for å ta med hvor som helst og nyte når lysten på noe velsmakende og energigivende melder seg.

Så gi deg selv en smaksopplevelse utenom det vanlige og ta del i den langvarige energiboosten fra X-Tubz S-Merke Sure Pærer. Nyt den fantastiske kombinasjonen av surhet og pæresmak som bare X-Gamer og Candy People kan tilby.

Gi deg selv en behagelig og energisk opplevelse med X-Tubz S-Merke Sure Pærer - din perfekte drink for å takle dagens utfordringer og samtidig nyte gode smaker.

Høyde (cm)145.00
Bredde (cm)100.00
Dybde (cm)140.00