post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

NENO Babysitter Electric Nube

Varenummer: 229289
Produsent: NENO
Originalnummer:NEN-BAB-ME001
EAN-nummer: 5902479673899
Vekt:5.60 kg

Antall på lager:7 stk
Sendes om: 2-3 dager

2 883,-

3 604,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Neno Nube er en babysitter for barn opp til 9 kg med vuggefunksjon, 10 innebygde vuggeviser, fjernkontroll og smart berøringsskjerm med rask tilgang til meny og funksjoner som vuggenivåjustering og tidtaker.

  • Hette med myggnett
  • Med innsats for nyfødte
  • 5 vuggenivåer
  • Innebygget tidtaker og vuggeviser
  • Fjernkontroll

Neno Nube er et 2-i-1-produkt designet for småbarn og foreldre som verdsetter komfort, funksjonalitet og moderne løsninger. Kontrollert av fjernkontroll og smarttelefon, kan Nube brukes både som babysitter og en liggende del.

Takket være sin automatiske vuggefunksjon med forskjellige intensitetsnivåer og 10 innebygde vuggeviser, er det et uunnværlig verktøy for å få babyen til å sove. To kraftmoduler (tradisjonell og batteridrevet) lar den brukes både innendørs og utendørs.

De 5 stroppene pakket inn i en deksel stabiliserer stillingen, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at barnet ditt faller ut av babysitteren.

Neno Nube har et justerbart sete (2 vinkelinnstillinger). Den mest komfortable posisjonen for den lille stilles inn med et trykk på en stor knapp.

Hver liten foretrekker forskjellig vuggeintensitet, så Nube er utstyrt med evnen til å justere intensiteten til bevegelsen for å passe til individuelle behov.

En annen fordel med produktet er den moderne berøringsskjermdisplayet med rask tilgang til meny og funksjoner som justering av gyngenivå og timer.

Produktet har en fjernkontroll for fjern aktivering av alle alternativer, inkludert den veldig nyttige søvnfunksjonen (gyngenivå 2, 15 minutter). Dette er spesielt nyttig hvis du har en fast tid til å plassere barnet ditt.

Nenos designteam har valgt materialet av høyeste kvalitet for Neno Nube. Barnet ditt vil glede seg over den eksepsjonelle mykheten i velur vi har valgt. Den nøytrale grå fargen på dekselet er perfekt for moderne og minimalistisk interiør.

Emballasjen inneholder også fjernkontroll, strømforsyning og bruksanvisning.

Høyde (cm)410.00
Bredde (cm)560.00
Dybde (cm)190.00