post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

NENO Lactation Massager Pesca

Varenummer: 229286
Produsent: NENO
Originalnummer:NEN-BAB-AK016
EAN-nummer: 5902479673783
Vekt:180 gram

Antall på lager:35 stk
Sendes om: 2-3 dager

823,-

1 029,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Pesca-massasjeapparatet støtter en normal, fysiologisk flyt av morsmelk og kan påføres på og rundt brystet. Produktet passer for alle mødre som ammer eller pumper ut morsmelk med brystpumpe.

  • 2 varmenivåer
  • 5 typer vibrasjoner
  • 3 vibrasjonsintensitetsnivåer
  • IPX7 vanntett
  • Laget av ekstremt myk silikon

Neno Pesca er en massasjeapparat for å lette amming med 2 nivåer for oppvarming av melkekanalene, 5 typer vibrasjoner og 3 nivåer for å justere intensiteten. Med så mange muligheter for å tilpasse driften av enheten, er du sikker på å kunne velge modusen som passer dine preferanser.

Neno Pesca er en innovasjon i kategorien ammestøtteprodukter. Massasjeapparatet støtter en normal, fysiologisk flyt av morsmelk. Enheten kan påføres på og rundt brystet. Produktet passer for alle mødre som ammer eller pumper ut morsmelk med brystpumpe.

Du kan bruke Neno Pesca når du ser en langsommere flyt av melk fra brystet og brystet ikke er overfylt.

Neno Pesca er et produkt som ikke bare masserer, men også varmer beroligende. Varme på brystet kan hjelpe det å tømme effektivt, spesielt hvis du trykker ut morsmelk med en brystpumpe. Neno Pesca er en virkelig tidsbesparer for mødre, da den øker mengden melk som renner ut.

En vannmassasje hjelper mot stillestående melk. Neno Pesca har en vanntett design, slik at du kan bruke den mens du tar et avslappende bad. Rengjøring av massasjeapparatet er raskt og enkelt. Alt du trenger å gjøre er å vaske den med mild såpe.

Enheten drives av en magnetisk lader, slik at du kan lade den enkelt og raskt og bruke enheten ved maksimal drift (varme og vibrasjon) selv i opptil 60 minutter.

Emballasjen inkluderer en massasjeapparat, en magnetisk lader og en spesiell fløyelspose som hjelper til med å oppbevare enheten. Nå kan du ta den med overalt!

Høyde (cm)135.00
Bredde (cm)95.00
Dybde (cm)50.00