post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

NENO Breastpump Electric Perfetto Singel Wireless

Varenummer: 229282
Produsent: NENO
Originalnummer:NEN-MAM-LK011
EAN-nummer: 5902479673158
Vekt:1.32 kg

Antall på lager:19 stk
Sendes om: 2-3 dager

1 440,-

1 800,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Batteridrevet brystpumpe med tre posisjoner, designet for å etterligne barns naturlige sugemønster.

  • Tre moduser for å etterligne barns naturlige sugemønstre
  • Brystformer (21 + 24 mm) i behagelig og skånsom silikon
  • Innebygd batteri som lades med USB-C
  • Flaske med smokk inkludert
  • IPX 6 vanntett

Neno Perfetto er en batteridrevet brystpumpe som kan justeres i tre posisjoner, designet for å etterligne babyens naturlige sugemønster. I den første posisjonen begynner pumpen å stimulere flyten med raske, intense bevegelser. I den andre går det over i lange, dype pumpebevegelser. Den tredje posisjonen kan brukes på slutten av pumpingen for enklere tømming av brystet. Intensiteten kan justeres individuelt i alle tre modusene med totalt 27 forskjellige nivåer.

Neno Perfetto har et innebygd batteri, som betyr at den kan brukes hvor som helst og i alle situasjoner. Pumpen er vanntett, noe som betyr at du enkelt kan skylle den av eller til og med ta den med deg i dusjen om nødvendig. Den er liten og fleksibel, noe som gjør den perfekt å ha med deg når du er på reise, på jobb eller ute og reiser. Batteriet lades raskt og enkelt med den medfølgende USB-C-kabelen. Fulladet batteri varer opptil 120 minutter. Neno Perfetto og alle medfølgende deler er laget av høykvalitets og helt BPA-frie materialer, noe som gjør dem trygge for både foreldre og barn. Pumpen har et lettfattelig berøringspanel og brysttraktene kommer med en diskret, gjennomsiktig dekor.

Morsmelken kan enten gis direkte fra den medfølgende flasken med smokk eller oppbevares i kjøleskap for senere bruk. De myke brysttraktene er laget av skånsom silikon som er snill mot huden og griper godt, noe som gir en naturlig og behagelig følelse. De gir også en redusert følelse av trykk og bidrar til å forbedre flyten.

Neno Perfetto er enkel å rengjøre og sterilisere med kokende vann eller damprengjøring. Den leveres med en flaske med spene, brysttrakter i to forskjellige størrelser (21 mm og 24 mm), flaskestativ og to oppbevaringsposer for morsmelk. Flasken er støt- og varmebestandig, og som alle Neno-produkter er den helt BPA-fri.

Høyde (cm)255.00
Bredde (cm)270.00
Dybde (cm)115.00