post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

TICKLESS Tick Repellent Mini Cat Black

Varenummer: 229238
Produsent: TICKLESS
Originalnummer:CAT01BL
EAN-nummer: 5999566450365
Vekt:20 gram

Antall på lager:212 stk
Sendes om: 2-3 dager

628,-

785,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Kjemikaliefri beskyttelse for små kjæledyr som bruker ultralyd for å holde flått og lopper unna og sikre en bekymringsfri utendørsopplevelse.

  • 94 % effektivitet mot flått uten kjemikalier
  • Oppladbar
  • Kjemikaliefri
  • Spesielt designet for små dyr
  • 2,5 meter rekkevidde

TICKLESS® Mini er et revolusjonerende flåttavstøtende produkt som gir uslåelig beskyttelse for dine mindre kjæledyr, uten bruk av farlige kjemikalier. Produktet er lite og fleksibelt og festes enkelt til kjæledyrets halsbånd eller bånd. Når den er aktivert, sender TICKLESS ut ultralyd med så høy frekvens at den ikke oppfattes av eller skadelig for verken mennesker eller kjæledyr. Ultralyden forstyrrer derimot flått og gjør dem ute av stand til å orientere seg, noe som gir effektiv beskyttelse og forhindrer flåttangrep med opptil 94 % effektivitet. Teknologien er vitenskapelig bevist av internasjonalt anerkjente institusjoner.

I motsetning til tradisjonell beskyttelse mot flått, er Tickless-produkter helt fri for kjemikalier, noe som gjør dem trygge å bruke på kjæledyrene dine, til og med valper og gravide dyr. De har heller ikke den karakteristiske og ubehagelige lukten som ofte forbindes med flåttbeskyttelse. Med en rekkevidde på 2.5 meter gir TICKLESS® Mini omfattende beskyttelse uansett hvor dyrene dine går.

Høyde (cm)80.00
Bredde (cm)90.00
Dybde (cm)30.00