post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

TICKLESS Tick Repellent Pet Beige

Varenummer: 229235
Produsent: TICKLESS
Originalnummer:PRO-101BE
EAN-nummer: 5999566451010
Vekt:20 gram

Antall på lager:217 stk
Sendes om: 2-3 dager

419,-

524,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Kjemikaliefri beskyttelse for kjæledyret ditt som bruker ultralyd for å holde flått og lopper unna og sikre en bekymringsfri utendørsopplevelse.

  • 94 % effektivitet mot flåttangrep
  • Fri for kjemikalier og dufter
  • Trygg å bruke på valper og drektige dyr
  • Gir beskyttelse i minst 6 måneder
  • 1,5 m rekkevidde

TICKLESS PET er et revolusjonerende flåttavstøtende produkt som gir uslåelig beskyttelse for kjæledyret ditt, uten bruk av farlige kjemikalier. Produktet er lite og fleksibelt og festes enkelt til kjæledyrets halsbånd eller bånd. Når den er aktivert, sender TICKLESS ut ultralyd med så høy frekvens at den ikke oppfattes av eller skadelig for verken mennesker eller kjæledyr. Ultralyden forstyrrer derimot flått og gjør dem ute av stand til å orientere seg, noe som gir effektiv beskyttelse og forhindrer flåttangrep med opptil 94 % effektivitet. Teknologien er vitenskapelig bevist av internasjonalt anerkjente institusjoner og gir kontinuerlig beskyttelse i minst seks måneder.

I motsetning til tradisjonell beskyttelse mot flått, er Tickless-produkter helt fri for kjemikalier, noe som gjør dem trygge å bruke på kjæledyrene dine, til og med valper og gravide dyr. De har heller ikke den karakteristiske og ubehagelige lukten som ofte forbindes med flåttbeskyttelse. Nyt sommeren og naturen uten å bekymre deg for flått med denne enkle og pålitelige løsningen fra TICKLESS.

Høyde (cm)100.00
Bredde (cm)110.00
Dybde (cm)20.00