GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

ALCOSENSE Breathalyser Excel

Varenummer: 229204
Produsent: ALCOSENSE
Originalnummer:ALC-EXCEL-SC
EAN-nummer: 5060318910205
Vekt:340 gram

Antall på lager:89 stk
Sendes om: 2-3 dager

1 645,-

2 056,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

AlcoSense Alkometer Excel er en testvinnende alkometer på toppen med enestående nøyaktighet og funksjonalitet.

  • 48 mm TFT-skjerm i full farge
  • Fungerer med alle grenseverdier i verden
  • Advarsel om rekalibrering
  • Beregning av respirasjonsvolum med temperaturkompensasjon
  • Eliminerer feillesing med for lavt resultat 

Excel er designet av AlcoSense i Storbritannia og bruker samme prisvinnende design som AlcoSense Pro og Ultra. Den gir en brenselcelle-alkometer i toppklasse med enestående nøyaktighet og funksjonalitet.

Excel bruker en 64 mm² versjon av den nøyaktig samme 200 mm² brenselcellesensoren som brukes i politiets alkoholmålere i flere britiske, amerikanske og europeiske land, så vel som i vår AlcoSense Ultra. Mange merker hevder å ha "Politimålere" eller lignende bare fordi de bruker en brenselcellesensor. Men ikke alle brenselcellesensorer er like ... Sensorene i Excel er identiske med de som brukes av politiet, bare mindre. Det gir Excel uovertruffen nøyaktighet på dette prisnivået. 

Den mest nøyaktige måten å måle alkohol i utåndingen på er å måle den dype lungeluften. For å få tilgang til denne luften må brukeren blåse ut 1 liter luft før en avlesning utføres. Hvis avlesningen tas for tidlig, kan respiratoren gi lave eller inkonsistente avlesninger. De fleste konkurrerende produkter på dette prisnivået er avhengige av å bruke en timer for å anslå når 1 liter luft har passert. Brukere blåser imidlertid med ulike trykk, noe som gjør at det faktiske volumet som er pustet ut, når målingen er foretatt, kan variere. Dette betyr at målingen kan gjøres på feil tidspunkt og en feil avlesning vises da til brukeren.

AlcoSense Excel registrerer pustevolumet som pustes ut under målingen og tar avlesningen når 1 liter luft har passert, noe som sikrer den mest nøyaktige og konsistente målingen. For å forbedre nøyaktigheten finjusteres avlesningene til temperaturen – så enten det er en hetebølge eller den verste snøstormen på 30 år, vil Excel kompensere for temperaturen for å sikre høyest mulig presisjon. 

Hver alkometer har en nøyaktighetstoleranse på +/- X.XX av avlesningen - jo lavere tall, desto mer nøyaktig er alkometerets måling. AlcoSense Excel har en smart innebygd programvare for å eliminere feillesing – dvs. i stedet for å ha en toleranse på +/- 0,1 ‰ BAC, er AlcoSense Pros toleranse + 0,10 ‰ BAC, -0,00 ‰ BAC. Dette betyr at Excel alltid leser resultatet som litt høyere – enn lavere – for å være på den sikre siden, resultatet er mer enn dobbelt så nøyaktig som den prisbelønte AlcoSense Elite.

Med det enkle menysystemet kan AlcoSense Excel settes til enhver grense, hvor som helst i verden. Du kan justere måleenheten for avlesningen mellom mg/l (respirasjonsalkohol) og ‰ BAC (blodalkohol) samt promillegrense og respirasjonsforhold. Hvis du reiser til utlandet, er alt du trenger å gjøre å stille inn de tre parameterne i henhold til tabellen i brukermanualen. Ideell for grensependlere eller til og med reise mellom hele kontinenter.

AlcoSense Excel har en 1,8-tommers (48 mm) TFT-skjerm i full farge som gir klare og detaljerte avlesninger av alkoholnivået ditt, avhengig av ditt valg – måling av utånding (mg/L) eller blod (‰ BAC). Hvis du er nær eller over den valgte grensen, advarer Excel deg om å ikke kjøre. 

Alle alkometere krever rekalibrering etter en tids bruk. AlcoSense Excel har en bransjeledende kalibreringsperiode på 12 måneder fra første gang du bruker produktet. For å forbedre påliteligheten og brukervennligheten minner AlcoSense Excel deg på å kalibrere etter 11 måneders bruk.

Alcosense alkometer Excel har dimensjonene 107 x 55 x 29 mm, veier 147g inkl. batterier og har en 48mm TFT fargeskjerm. 3 x AAA-batterier, 5 profesjonelle munnstykker, Micro USB-kabel og brukerveiledning inkludert.

Høyde (cm)220.00
Bredde (cm)45.00
Dybde (cm)125.00