post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

TAURUS Steketakke for Crepes + Pannekaker

Varenummer: 229179
Produsent: TAURUS
Originalnummer:968382000
EAN-nummer: 8414234683823
Vekt:1.80 kg

Antall på lager:38 stk
Sendes om: 2-3 dager

446,-

557,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Taurus Crepe & Pannekakepanne, Crepe Maker på 1200 W, Justerbar Termostat & 30 cm Non-Stick Stekeflate - Strøm På & Temperaturindikatorlampe, Inkluderer Spatel & Trespreder, Svart & Rustfritt Stål

  • 30 cm Non-stick PFOA-fri stekeflate.
  • Justerbar termostat
  • Lett å rengjøre
  • Oppreist oppbevaring
  • Ledningsoppbevaring 

Lag dine favoritt crepes og pannekaker med Taurus-crepe og pannekakepanne. Hell blandingen på kokeplaten og fordel den med et enkelt fei ved hjelp av vedsprederen. Vent noen minutter, og bruk deretter trespatelen til å snu den, og noen sekunder senere er crêpen eller pannekaken klar til å spises.

Takket være dens effekt på 1200 W varmes kokeplaten raskt opp, og på bare noen få minutter er du klar til å lage crepes eller pannekaker. Stekeflaten er PFOA-fri og har en diameter på 30 cm. Det er også non-stick, for en fantastisk crepeopplevelse, uten at de brennes eller fsetter seg fast.

Crepemaskinen har en justerbar termostat, slik at du kan stille inn ønsket temperatur når som helst, avhengig av hvor gyllenbrun du vil at dine crepes skal være. Den har også en temperaturindikator som slukker når platetoppen når den innstilte temperaturen. Den har også en Power On-indikator for alltid å informere deg om crepe maker er på eller av.

For større stabilitet og kontroll har platetoppen sklisikre føtter for å stå fast på benkeplaten. Den er designet for enkel lagring, i oppreist posisjon. I tillegg inneholder S164 en fin ledningsoppbevaring i basen. 

Taurus Crepe- og pannekakeplate leveres komplett med tilbehør. Disse inkluderer en trespreder for å spre blandingen og en trespatel for å snu crepen.

Høyde (cm)350.00
Bredde (cm)340.00
Dybde (cm)110.00