post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

BLACK+DECKER Brødrister 2-Slice Hvit

Varenummer: 229141
Produsent: BLACK+DECKER
Originalnummer:ES9600110B
EAN-nummer: 8432406600119
Vekt:1.50 kg

Antall på lager:33 stk
Sendes om: 2-3 dager

471,-

589,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

2-Skivers Brødrister fra Black+Decker, 7 Ristningsnivåer, 820W, Varm opp & Tinefunktion - Nyt Uimotståelig Toast

  • Til 2 brødskiver
  • 7 stekenivåer
  • Lett avtagbar smuldreskål
  • LED-lys for å indikere funksjon
  • Sklisikre føtter

Nyt uimotståelig ristet brød med brødristeren fra Black+Decker. Få sprø resultater enkelt og raskt med sine 7 steketrinn og 820 W effekt.

Brødristeren har tre ekstra funksjoner som lar deg: Avbryte, varme opp og tine. Avbryt-funksjonen lar deg steke når som helst. Med oppvarmingsfunksjonen vil du kunne varme toast som allerede er laget slik at den blir sprø igjen og oppnår et perfekt resultat. Og avrimingsfunksjonen gir deg en gyllen toast uten at den blir brent.

Brødristeren inneholder to avtagbare tanger for å lette ristingen. Tangene i rustfritt stål lar deg håndtere et stort utvalg av brød og smørbrød praktisk og bekvemt. Spar tid takket være de to stedene som lar deg riste to brødskiver samtidig.

Den har også en smulebrett som enkelt kan fjernes, slik at du enkelt kan rengjøre den for et enkelt vedlikehold av brødristeren. Brødristeren bruker blå LED-lamper for å indikere funksjonen som er i drift til enhver tid.

Bunnen av brødristeren har sklisikre føtter for å garantere stabilitet og kontrollspaken er behagelig å håndtere, noe som gjør risting mye lettere for deg og dine nærmeste. Det inkluderer også kabellagring.

Høyde (cm)180.00
Bredde (cm)290.00
Dybde (cm)220.00