post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

BLACK+DECKER Citruspresse

Varenummer: 229134
Produsent: BLACK+DECKER
Originalnummer:ES9240080B
EAN-nummer: 8432406240087
Vekt:2.02 kg

Antall på lager:37 stk
Sendes om: 2-3 dager

874,-

1 093,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Press alle Sitrusfrukter Raskt & Enkelt med Black+Decker Sitruspresse - Press Juicen i en Beholder på 0,65L eller Direkte i Glasset - alle Komponentene er BPA-frie & kan Vaskes i Maskin

  • Juicepressespake med gummigrep
  • Kropp, filter og helletut i rustfritt stål
  • Tankvolum: 0,65L
  • Sklisikre føtter
  • Filtre og kjegler kan vaskes i oppvaskmaskinen

Du presser saften fra alle dine favoritt sitrusfrukter raskt, rent og enkelt med sitruspressen fra Black + Decker. Den profesjonelle motoren med 350W effekt gir en rask og nøyaktig ekstraksjon av saften fra alle sitrusfrukter. Det er veldig enkelt å rengjøre fordi alle komponentene er flyttbare og tåler oppvaskmaskin.

Det faktum at det er en sitruspresse med en spake betyr at mindre trykk må utøves på frukten og derved oppnå maksimal mengde juice. Sitruspressen aktiveres automatisk når spaken utøver press på frukten.

For å gjøre håndteringen mer behagelig og stabil for deg, har spaken et mykt grep og basen har sugekopper for å feste den til benkeplaten. I tillegg har juicemaskinen 2 kjegler i forskjellige størrelser, slik at du kan presse alle typer sitrusfrukter, inkludert appelsiner, lime, sitroner og grapefrukt.

Helletuten har to forskjellige systemer. Et system som lar deg lagre juice i tanken på 650 ml, eller du kan velge den kontinuerlige hellingen som går direkte i glasset, og du vil kunne stoppe den når du har ønsket mengde juice. Pressen har også et antidryppsystem slik at du ikke slipper et drypp under prosessen.

For å gjøre rengjøringen enklere for deg, er filtrene og kjeglene på den elektriske sitruspressen helt avtagbare og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Alle komponenter er BPA-frie.

Høyde (cm)230.00
Bredde (cm)230.00
Dybde (cm)320.00