post@tonerweb.no er midlertidig ute av drift. Bruk kontaktskjema her

GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

JOBY Microphone Wavo Pro

Varenummer: 228761
Produsent: JOBY
Originalnummer:JB01715-BWW
EAN-nummer: 8024221709797
Vekt:440 gram

Antall på lager:73 stk
Sendes om: 2-3 dager

3 664,-

4 580,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Kameramontert shotgun-mikrofon med aktiv støyreduksjon, klar for intervju med innebygd andre mikrofoninngang og -10dB trygt alternativt spor for aldri å gå glipp av et øyeblikk.

  • ANR fjerner støy fra gange eller kamerabevegelser
  • Innebygde LED-er varsler om batteri- og lydnivåer i sanntid
  • Administrer lyd raskt eller i detalj, via den dedikerte appen
  • Klar for intervju med innebygd andre mikrofoninngang
  • -10 dB trygt alternativt spor for aldri å gå glipp av et øyeblikk

Møt JOBY Wavo PRO, den mest avanserte kameramonterte haglemikrofonen på markedet. Fullpakket med en skaperdrevet tilnærming, ingen opptaksutfordringer er for store for Wavo PRO.

Wavo PRO er bygget for historiefortellere, filmskapere og ekspertinnholdsskapere. Designet for å koble sammen med den nyeste kameramaskinvaren, leverer den lydytelse på kringkastingsnivå til dette dynamiske og voksende publikummet.

Den innebygde ANR-algoritmen (Active Noise Reduction) fjerner selvgenerert strukturstøy i sanntid, og sikrer at du får den reneste mulige lyden direkte inn i kameraet mens du filmer mens du er på farten.

I hjertet av mikrofonen er den digitale lydprosessoren, som kan styres via Wavo PRO-appen (iOS og Android): form aktivt lyden din og overvåk lydnivået selv når du står foran kameraet. Wavo PRO leverer profesjonelt innhold i en fullstendig intuitiv pakke.

De innebygde LED-ene varsler deg om lyd- og batterinivåene dine i sanntid, slik at du alltid kan ha kontroll over lyden din, selv foran kameraet. Automatisk strømmodus slår automatisk PÅ eller AV Wavo PRO synkronisert med kameraet for å passe sømløst inn i arbeidsflyten din og spare tid og batteri til senere.

Og hvis lyden blir uventet høy, har Wavo PRO allerede lagret en -10db lavere kopi rett inn i kameraet, som en backupplan for å bringe lyden din trygt hjem. JOBY har også samarbeidet med Rycote-teamet for å utvikle et helt nytt støtdempersystem for den reneste profesjonelle lyden.

Produktinnhold
1x Wavo PRO-mikrofon, 1x skumfrontrute, 1x Windjammer, 1x 3.5 mm TRS-kabel, USB Type-C til USB Type-A-kabel.

Høyde (cm)190.00
Bredde (cm)200.00
Dybde (cm)80.00