GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

WACOM Pen Display Cintiq Pro 16 (2021)

Varenummer: 193252
Produsent: WACOM
Originalnummer:DTH167K0B
EAN-nummer: 4949268622721
Vekt:3.65 kg

Antall på lager:13 stk
Sendes om: 2-3 dager

18 493,-

23 116,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

Wacom Tegnekjerm Cintiq Pro 16 (2021)

  • Forbedret ergonomi
  • 4K-skjerm med antirefleks
  • Tidsbesparende ExpressKeys
  • Nytt VESA-feste

Når din kreative inspirasjon slår til, vil du enkelt kunne realisere visjonen din. Derfor har vi foredlet Wocom Cintiq Pro 16 slik at den nå er enda mer behagelig og naturlig å jobbe med. Med forbedret ergonomi og en intuitiv penn-på-skjerm-opplevelse kan du fokusere fullt ut på håndverket ditt.

Forbedret av deg
Etter å ha lyttet til tilbakemeldinger fra kundene våre, har vi forbedret Wacom Cintiq Pro 16 for å gi kreativiteten din et løft. 

Tidsbesparende ExpressKeys
Våre nye fysiske ExpressKeys er nå plassert på bakkanten av skjermen, slik at du får mest mulig skjermstørrelse når du jobber med ditt neste arbeid. ExpressKeys våre er utviklet for å fungere mer effektivt, slik at du får tiden du trenger til å legge til det lille ekstra til hvert prosjekt.
Ikke mer utilsiktet press
For å forhindre at utilsiktede tastetrykk forstyrrer arbeidsflyten din, har vi avgrenset skjermen for å gi deg mer kontroll. En ny knapp sørger for at berøringsfunksjonen kun slås på/av når du trenger det. 

Koble til og ha det gøy
Det er enkelt å koble din Wacom Cintiq Pro 16 til din Mac eller PC. Du trenger bare å koble til USB-C- og HDMl-kabler - enten du er på din stasjonære eller bærbare datamaskin.

Gi hver piksel en naturlig presisjon
Vår 4K-skjerm med linsehette og Pro Pen 2 jobber unisont for å skape en helt naturlig blyant-på-skjerm-opplevelse. Hver linje du tegner på skjermens etsede glassoverflate gir deg den realistiske følelsen av blyant mot papir. Og med innebygd trykkfølsomhet, praktisk talt forsinkelsesfri sporing og overlegen tiltkapasitet, ser Wacom Pro Pen 2 ikke bare ut som en penn – den føles også som en. 

Praktisk skapelse
Som kreativ profesjonell lønner det seg å være komfortabel ved skrivebordet. Med det nye VESA-festet kan du montere enheten på vårt justerbare stativ (eller andre armer fra andre produsenter) slik at din Wacom Cintiq Pro 16 har forbedret stabil støtte. Kablene kobles til toppen av skjermen slik at ingenting kommer i veien for deg når du lager.

For mer informasjon, se nedlastbar pdf under fanen produktmedier nedenfor. 

Høyde (cm)6.1
Bredde (cm)36.5
Dybde (cm)45.5
Produsentens garanti24 måneder - Bring-In Warranty