GRATIS FRAKT!

for ordre med vareverdi over 400,-. Gebyr kr. 0

Boson COVID 19 Selvtest hurtigtest SARS-COV-2 Antigen Hurtigtester

Varenummer: 177983
Produsent: Boson Biotech
Originalnummer:1N40C5-2
EAN-nummer: 6921963712257
Vekt:100 gram

Antall på lager:140352 stk
Sendes om:0-2 dager

19,-

24,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:

Bestillingsvare - Produktet kan ikke bli returnert eller kansellert etter ordrebekreftelse. Leveringstid kan ikke garanteres. Angreretten gjelder ikke for denne varen.

Gratis frakt for ordre med vareverdi over 400,-.
Gebyr kr. 0

 • Boson SARS-COV-2 Antigen hurtigtest er en selvtest for påvisning av Covid-19, 1 test.

   

  For bestilling av en eske, legg inn 250 stk.

   

  Boson SARS-COV-2 Antigen hurtigtest er en selvtest godkjent for privat bruk. Testpakken inkluderer alle komponentene som trengs for å utføre og lese av testen. Testen tas i nedre del av av nesen, og testen leses enkelt av etter 15 minutter, uten bistand fra helsepersonell. Ved positivt svar skal du ta kontakt med fastlegen/koronatelefonen i din kommune for bekreftelse av positiv prøve og videre oppfølging.

  Hurtigtestere vil være et hjelpemiddel for raskt å se om du er smittet av viruset og redusere smitte videre til andre. FHI sier: Gjennomgått infeksjon eller vaksine gir verken garanti mot covid-19 eller mot å kunne spre smitte videre. Derfor må også vaksinerte følge de smittevernrådene som til enhver tid gjelder og teste seg dersom man får symptomer som kan passe med covid-19.

  Testen er CE-godkjent og har norsk tekst og bruksanvisning.

  Testen er en ett-trinns in-vitro test basert på immunokromatografi. Testen er utviklet for rask kvalitativ bestemmelse av SARS-Cov-2 virusantigen i prøver tatt i nesebor (nese foran) på personer med mistanke om COVID-19 i løpet av de første syv dagene etter symptomdebut. SARS-CoV-2-antigen-hurtigprøve skal ikke brukes som eneste grunnlag for diagnostisering eller ekskludering av en SARS-CoV-2-infeksjon. Barn under 14 år bør assisteres av en voksen.

 

Inkludert i pakken: Testpatron for SARS-COv-2 antigen, steril vattpinne, prøverør, buffer, prøverørholder, bruksanvisning på norsk

ProduktkategoriFørstehjelp
Kollistørrelse250
Egenvekt (kg)0,01
Høyde (cm)2.1
Bredde (cm)6.7
Dybde (cm)15