GRATIS FRAKT!

Gratis frakt for ordre som kan sendes som Pakke i postkassen med vareverdi over 400,- og ordre som kan sendes med MyPack med vareverdi over 1 750,-. Gebyr kr. 0

MX Master 3 Advanced Wireless Mouse, Mid grey

Varenummer: 173254
Produsent: Logitech
Originalnummer: 910-005695
EAN-nummer: 5099206085817
Vekt: 340 gram

Antall på lager: 74 stk
Sendes om: 2-3 dager

1 190,-

1 488,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:
GRATIS FRAKT for ordre som kan sendes som pakke i postkassen med vareverdi over 400,- og ordre som kan sendes med Mypack med vareverdi over 1 750,-.
Gebyr kr. 0

TENK DET. MESTRE DET.

STIL MØTER YTELSE
MX Master 3 gir deg umiddelbar presisjon og uendelig potensiale. Det er den mest avanserte musen i Master-serien noensinne – designet for kreativitet og utviklet for koding. Hvis du kan tenke det, kan du mestre det.

BLA GJENNOM 1000 LINJER PÅ 1 SEKUND
Vi gjenoppfant hjulet. Vår splitternye MagSpeed™ elektromagnetisk rulling er presis nok til å stoppe på en piksel og raskt nok til å bla gjennom 1000 linjer på ett sekund. Dessuten er den nesten helt stille. Hjulets maskinerte stål gir det førsteklasses taktilitet og nok vekt til å tilby en dynamisk treghet du føler, –men ikke hører.

HÅNDLAGET UTFORMING MØTER INTUITIV KONTROLL
Jobb komfortabelt med en silhuett som er perfekt utformet for håndflaten din. Skap, lag og gjør ting mer intuitivt med ideelt plasserte fremover-/tilbake- og bevegelsesknapper – og et nytt tommelhjul.

ARBEID RASKERE MED APPSPESIFIKKE TILPASNINGER
Tilpass MX Master 3 og konfigurer alle handlinger for den spesifikke arbeidsflyten din.
MX Master 3 kan tilpasses i nesten alle appene du bruker, – og du vil jobbe raskere med forhåndsdefinerte tilpasninger som er optimalisert for favorittappene dine3 – Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro™, Google Chrome™, Safari™ og Microsoft Word®, Excel®, PowerPoint® og Edge.

FLERE DATAMASKINER, EN MX MASTER 3
Kontroller flere datamaskiner sømløst med din Flow-aktiverte MX Master 3 ved å flytte markøren til kanten av skjermen. MX Master 3 følger deg, selv mellom Windows-® og macOS-operativsystemer. Du kan enkelt overføre tekst, bilder og filer mellom datamaskiner – – bare kopier på den ene og lim inn på den andre.

Høyde (cm)17.5
Bredde (cm)6
Dybde (cm)14
MerkeLogitech
ProduktkategoriMus
Kollistørrelse4
Egenvekt (kg)0,01