GRATIS FRAKT!

Gratis frakt for ordre som kan sendes som brevpost med vareverdi over 400,- og ordre som kan sendes med MyPack med vareverdi over 1 750,-. Gebyr kr. 0

Spekepølse gaveeske - Rein m. karve - Hjort m. rødvin - Elg m. blåbær - Røros Flatbrød

Varenummer: 138023
Originalnummer: Spekepølse-gaveeske
Vekt: 2.00 kg

Antall på lager: 3 stk
Leveringstid: 0-2 dager

300,-

375,- Inkl. Mva.
Kjøp
Antall:

Bestillingsvare - Produktet kan ikke bli returnert eller kansellert etter ordrebekreftelse. Leveringstid kan ikke garanteres. Angreretten gjelder ikke for denne varen.

GRATIS FRAKT for ordre som kan sendes som brevpost med vareverdi over 400,- og ordre som kan sendes med servicepakke med vareverdi over 1 750,-.
Gebyr kr. 0

Beløpsgrensen for verdien av skattefrie gaver i ansettelsesforhold er 1 000 kroner inkl mva.

 

Hvordan oppbevarer jeg spekepølser/ spekematen?

Man kan oppbevare spekepølsa og -maten både i kjølen og i romtemperatur. Det er kun mykheten som vil være til forskjell.
Du kan fryse ned Spekepølsen/ -maten dersom det er ønskelig.
Pakk dem gjerne inn i matpapir eller aluminiumsfolie først dersom vakuumforpakningen er åpnet.
Uåpnede pølser kan legges rett i frysen.

 
Eine spekepølser har sin begynnelse med Aurdal Stabbur en gammel gårdsoppskift fra Sør Aurdal i Valdres. Vi fører den tradisjonsrike spekematproduksjon videre, som går mange generasjoner tilbake. Spekepølse blir produsert av Bagn Pølsemakeri AS etter gamle tradisjonsresepter og meste av råstoffene fra dalens spisskammers. Spekepølsene blir speket langtidstørket i ca 12 til 20 uker i den kalde og friske Valdres luften. Produksjoner skjer på den kalde og tørre årstiden fra desember til april. Speket/tørket på spekelåver som ligger på vel 500 m.o.h. Spekepølse får sitt særpreg ved at de ikke er røkt og at de blir natur tørket etter naturens klimasvingninger og med lang speketid. Bagn Pølsemakeri er meget godt anerkjent for sine Eine spekepølser og er blitt tildelt 52 medaljer, 17 gull, 20 sølv og 12 bronse og blitt kåret til Valdres beste spekepølse 3 ganger. Premier av Norges Mesterskap i Kjøttbransjen KLF. og Valdres gildet.